Vi signerer ny avtale med Survitec og ekspanderer til Sverige

Etter 13 år med gode resultater for Aerospace and Defence-porteføljen i Norge og Danmark, er vi stolte og glade for at Survitec nå har styrket sin tillitt til oss i Aviation and Survival Support. Vi fortsetter det gode samarbeidet, og i februar signerte vi en avtale som også omfatter Sverige.

Vi er veldig glade, og ikke minst stolt over den tilliten som Survitec viser, gjennom denne nye samarbeidsavtalen, som gir oss ansvaret for å bygge det svenske markedet sammen med dem.

Det svenske markedet er ikke ukjent for oss, i og med at vi allerede har flere godt etablerte kundeforhold i nabolandet. Men sammen med Survitec kan vi nå ta skikkelig sats. Vi har utvidet staben og åpner en filial i Sverige allerede i mai. Vi har tro på at en av suksessfaktorene for vekst er å ha lokal tilknytning til det markedet man jobber i.

Markus Bolay, Head of Sales Aerospace & Defence uttaler følgende om samarbeidet:
“I am delighted that we can expand our successful cooperation into the Swedish Market.

Aviation and Survival Support have proven their capability over many years partnering with Survitec in Norway and we are convinced this step is the logic consequence to jointly explore Sweden.

Our customer centric and focussed approach combined with the experience of Aviation and Survival Support are great foundations for our future growth ambitions.”

Hvem er Survitec?
Survitec er verdensledende innen design og produksjon av overlevelsesutstyr, bekledning og applikasjoner – innenfor markeder som Aerospace/Aviation, Defence (alle bransjer) og Marine-offshore.

Survitec driver åtte produksjonsanlegg i verdensklasse, tre DNV-GL-akkrediterte opplæringssentre, 70 lokasjoner og et servicenettverk på mer enn 400 akkrediterte service stasjoner. Hovedkontoret ligger i London, og de har over 3000 ansatte i til sammen 96 land.

logo

Den svenska hemsida är under uppbyggnad

Kommer snart