Nytt medlem i vårt team

Vi har gleden av å ønske redningsmann Jørn Anders Grønodd velkommen i vårt team. Hans brede kompetanse og lange erfaring fra redningstjenesten, akuttmedisin, brann og redning vil utvilsomt tilføre A-SS meget nyttig kompetanse, og ikke minst bli en viktig brikke i vår strategi for videreutvikling av virksomheten.  

Jørn Anders har også med stor suksess siden 1997 via sitt firma Focus Rescue drevet kursing innen førstehjelp, brann- og industrivern til profesjonelle kunder i hele Østlandsområdet. Dette er et konsept begge parter ønsker å videreføre, og ikke minst videreutvikle sammen, da vi ser et stort behov for dette i markedet. Eksisterende portefølje vil derfor bli innlemmet og tilbudt til eksisterende og nye kunder via A-SS, og utført enten i våre lokaler på Barkåker, ute hos kunde eller annen fasilitet tilpasset kursets omfang.

Hvem er Jørn Anders?

Jørn Anders startet sin karriere i Luftforsvaret, her tok han sin redningsmannsutdanning. Han har senere også tatt utdanning som røyk- og kjemikaliedykker ved Norges brannskole og blant annet jobbet som Chief Firefighter for Norwegian Cruise Line og som fagansvarlig innen brann og redning hos IF sikkerhetssenter i Hobøl. Det kan også nevnes at han tidligere har vært hovedinstruktør ved Borre havarivernskole og Sea Survival instruktør i Luftforsvaret.

I dag jobber han som line training redningsmann i Bristow Norway AS, hvor han også har vært senior redningsmann i over 10 år. Stillingen innebærer ansvar for standardisering av redningsmenn.

Hvorfor A-SS?

«Jeg har kjent til, og har hatt gleden av å benytte meg av selskapets kompetanse, kvalitetsprodukter og tjenester gjennom flere år som operativ. Slik jeg ser det er A-SS en profesjonell og viktig aktør med mange interessante produkter, tjenester og oppgaver som jeg er veldig interessert i, og nysgjerrig på å lære mer om. Nå som muligheten og timingen var riktig for begge parter til å inngå et samarbeid var det lett for meg å takke ja til utfordringen, og jeg ser veldig frem til å komme i gang med samarbeidet. «

Jørn Anders sier også at når han på et senere tidspunkt legger sin operative karriere på hyllen og får mer tid tilgjengelig, vil kunne bidra enda sterkere.

logo

Den svenska hemsida är under uppbyggnad

Kommer snart