Nytt medlem i vårt team

Vi har gleden av å ønske redningsmann Jørn Anders Grønodd velkommen i vårt team. Hans brede kompetanse og lange erfaring fra redningstjenesten, akuttmedisin, brann og redning vil utvilsomt tilføre A-SS meget nyttig kompetanse, og ikke minst bli en viktig brikke i vår strategi for videreutvikling av virksomheten.  

Jørn Anders har også med stor suksess siden 1997 via sitt firma Focus Rescue drevet kursing innen førstehjelp, brann- og industrivern til profesjonelle kunder i hele Østlandsområdet. Dette er et konsept begge parter ønsker å videreføre, og ikke minst videreutvikle sammen, da vi ser et stort behov for dette i markedet. Eksisterende portefølje vil derfor bli innlemmet og tilbudt til eksisterende og nye kunder via A-SS, og utført enten i våre lokaler på Barkåker, ute hos kunde eller annen fasilitet tilpasset kursets omfang.

Hvem er Jørn Anders?

Jørn Anders startet sin karriere i Luftforsvaret, her tok han sin redningsmannsutdanning. Han har senere også tatt utdanning som røyk- og kjemikaliedykker ved Norges brannskole og blant annet jobbet som Chief Firefighter for Norwegian Cruise Line og som fagansvarlig innen brann og redning hos IF sikkerhetssenter i Hobøl. Det kan også nevnes at han tidligere har vært hovedinstruktør ved Borre havarivernskole og Sea Survival instruktør i Luftforsvaret.

I dag jobber han som line training redningsmann i Bristow Norway AS, hvor han også har vært senior redningsmann i over 10 år. Stillingen innebærer ansvar for standardisering av redningsmenn.

Hvorfor A-SS?

“Jeg har kjent til, og har hatt gleden av å benytte meg av selskapets kompetanse, kvalitetsprodukter og tjenester gjennom flere år som operativ. Slik jeg ser det er A-SS en profesjonell og viktig aktør med mange interessante produkter, tjenester og oppgaver som jeg er veldig interessert i, og nysgjerrig på å lære mer om. Nå som muligheten og timingen var riktig for begge parter til å inngå et samarbeid var det lett for meg å takke ja til utfordringen, og jeg ser veldig frem til å komme i gang med samarbeidet. “

Jørn Anders sier også at når han på et senere tidspunkt legger sin operative karriere på hyllen og får mer tid tilgjengelig, vil kunne bidra enda sterkere.