Om A-SS

Aviation and Survival Support AS, et privateid aksjeselskap med lang erfaring innenfor salg, distribusjon, service og support av “Life Support”- og luftfartsrelaterte produkter, utstyr og tjenester. Våre ansatte har mer enn 30 års erfaring i bransjen.

Vi er en anerkjent distributør av FAA, EASA, ISO 9001, SOLAS og Mil-Spec godkjent utstyr innen kommersiell luftfart, maritim og forsvars industrien i Norge og Skandinavia.

Vårt hovedkontor er lokalisert på Barkåker i Tønsberg kommune, nært Torp flyplass og ca 100 kilometer sørvest for Oslo. Noe som gir god og rask logistikk for våre verdsatte kunder.
I tillegg så er vårt svenske kontor lokalisert i Johanneslund i Uppländs Väsby.

Kvalitetssystem

Vårt kvalitetssytem er bygget opp rundt og basert på EASA PART 145, ISO 9001:2000 og AS9120.

Det er vår klare målsetning å inneha et kvalitetskontroll system som ivaretar materiell- og dokumentasjonskvalitet, og sporbarhet uavhengig av leverandør og materiell-/utstyrstype.
Videre skal det også ivareta kundens krav og behov, i forhold til leveranse av kvalitetsprodukter, som er emballert, godkjent og korrekt dokumentert.

Visjon og verdier

“Vårt mål er å være en seriøs og langsiktig partner med hovedfokus på service, kundestøtte og teknisk kunnskap. Vi vil alltid holde kunden i fokus og samarbeide for å sikre den mest optimale logistikk, tekniske og operative løsning.”

Dette oppnår vi ved å opptre ansvarlig og pålitelig gjennom utførelse av jobben vi gjør.

Vi bryr oss om:

Forpliktelser:

Kapabilitet

Ledig stilling