Telex lanserer Airman 8+ ANR (batterifritt) Aviation Headset

  • Høykvalitets headset for kommunikasjon innen kommersiell luftfart
  • Ultralett design med nye funksjoner for økt komfort og brukervennlighet
  • Utmerket ANR-ytelse (Active Noise Reduction) med miljøvennlig batterifri drift

Som ny Telex partner, introduserer vi nå det aller nyeste medlemmet av Airman-serien: Airman 8+.
Airman headsettene er svært ofte valgt av piloter i kommersiell luftfart, da de er designet for å gi en optimal kombinasjon av komfort, form, vekt og overlegen lydkvalitet for kommunikasjon i turbinfly – slik at piloten kun kan fokusere på flygingen. Airman 8+ med sitt oppgraderte design, samt en rekke nye funksjoner, gjør det til det hittil beste ANR headsettet fra Telex.

KOMFORT OG DESIGN
Airman 8+ er behagelig å ha på, selv under de lengste flyvningene. Selv om størrelsen og «on-the-ear» designet holder vekten lav (125 gram), har komfort, passform og stabilitet blitt oppgradert med større og roterbare øreputer, samt innvendig justering av hodebøylen. Større øreputer forbedrer ikke bare komforten, men også den akustiske tetningen for bedre passiv støyreduksjon. Hodebøylen og justeringspunktene med to akser er i rustfritt stål for økt holdbarhet. Brukerne kan velge mellom store eller små komfortputer i mykt lær etter personlig preferanse (begge følger med). Den fleksible bommonterte mikrofonen kan plasseres på venstre eller høyre side uten demontering. Tydelig stemmeoverføring er sikret via en forsterket elektrisk mikrofon av høy kvalitet.

TEKNOLOGI OG MILJØ
I tillegg til alle design forbedringer krever Airman 8+ ingen batterier for ANR – noe som reduserer driftskostnader og gjør det mer miljøvennlig – men oppnår sammenlignbare resultater med ledende batteridrevne ANR-headset for kommersiell flygning. Headsettet kan leveres i to versjoner (Twin PJ kobling og 5-pins Male XLR kobling). Begge versjonene bruker utelukkende mikrofonforspenningen.

Bruk av ANR bidrar med å redusere pilotens fatigue betydelig, gir økt lydkvalitet og forbedrer kommunikasjon under flygning; Airman 8+ ANR er spesielt innstilt for å redusere høyfrekvent vindstøy, samt støy fra flyets kjølevifter i cockpit. En akustisk begrenser beskytter mot plutselige økninger i lydnivået, og en «fail-safe»-funksjon sikrer konstant kommunikasjon. En flott bæreveske, spesielt designet for Airman 8+ er inkludert.

Airman 8+ er FAA TSO-C139a godkjent, EASA-kompatibel og oppfyller RTCA DO-160G og DO-214A standarder.

Les mer om Airman 8+ og de andre headsettene i serien her 

logo

Den svenska hemsida är under uppbyggnad

Kommer snart