Tildelt ny rammeavtale med Forsvaret

Aviation and Survival Support inngikk nylig samarbeidsavtale med svenske C2 Vertical Safety. Første store kontrakt er nå vunnet med det norske forsvaret.

Aviation and Survival Support tildeles ny rammeavtale med Forsvaret med en ramme på 35 millioner kroner. Avtalen gjelder leveranse av fallsikringsutstyr, adkomstssystemer/arbeidsposisjoneringsutstyr og personlig rednings- og evakueringsutstyr. Avtalen har en varighet på to år, med opsjon på ytterligere to år.

Kort om C2 Vertical Safety

C2 står for Climbing Competence. Ble etablert i år 2000 og representerer flere kjente merkevarer i Sverige som Petzl, Skylotec, ISC, At Hight, IKAR, Checkmate, Beal, Nite Ize, Bollé Safety, Inova og Papertrail.

I 2008 åpnet C2 treningssenter, som er unikt i sitt slag i Norden. Ved treningssenteret jobber flere av Sveriges fremste eksperter på høydearbeid. C2 treningssenter er sertifisert som et Petzl Technical Institute og IRATA Training Company. C2 Vertical Safety er også kvalitets- og miljøsertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

Med sin spesialistkunnskap innen klatring og fallsikring er C2 Vertical Safety markedsleder i sin bransje og er en del av et stort internasjonalt nettverk.

Les mer om C2 her.

logo

Den svenska hemsida är under uppbyggnad

Kommer snart